Hey!Leader – Business Begeleiding

Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet in je dagelijks beleid en leiderschap voortdurend alert zijn. Je voelt de drang om te groeien, maar je wordt aan alle kanten tegengehouden.

Wat kan je doen als leider?

Je kan beginnen duwen en pushen en nog harder werken, de boel de boel laten en beginnen aanmodderen, of tevreden zijn met wat je nu hebt en op je honger blijven zitten.

Je kan ook kiezen voor de oplossing die Hey!Leader je aanreikt.

Als leider en ondernemer verlang je naar groei.

Je streeft ernaar je mensen daarin te betrekken en ze mee te nemen in jouw ambitieuze doelen. Hey!Motion helpt je die ondernemersmicrobe te laten groeien in jouw mensen. En je menselijk kapitaal meer en beter laten renderen.

De 4 facetten van een Hey!Leader traject

Leiderschap

Hoe geef je als leidinggevende het voorbeeld? Op welke manier betrek jij al je medewerkers in het realiseren van je doelen? Kan je nog genieten van het ondernemen?

In leiderschap zijn verbinding en het menselijke aspect heel belangrijk.
Tijdens een crisis besef je als leidinggevende hoe belangrijk je medewerkers zijn. Je kan niet meer enkel en alleen bezig zijn met resultaten want je hebt jouw mensen nodig om deze te behalen. Het is essentieel om de betrokkenheid en verbinding binnen een team vast te houden. Geef je mensen de aandacht die ze verdienen.

Er bestaan 3 basis motivatoren en je kan hier als leidinggevende heel concreet  op inspelen. Geef je medewerkers de juiste aandacht & erkenning. Laat ze autonoom opdrachten uitvoeren. Geef opbouwende feedback en geef de ruimte om zelf oplossingen te vinden. Vertrouw op de creativiteit en vindingrijkheid van jouw medewerkers.

Wil je deze inzichten en vaardigheden ontwikkelen? Vraag dan een vrijblijvend intake gesprek aan.

HR beleid

Jouw medewerkers zijn jouw grootste kracht. Als je een team kan opbouwen waar je blindelings op kan bouwen, dan ben je als zaakvoerder
geslaagd. 
Je kan vandaag enkel de mensen aantrekken die zich verbonden voelen met een organisatie. De waarden moeten kloppen, de manier van werken en de groepssfeer spelen een grote rol. 


Er wordt gekozen voor een nieuwe job wanneer het totale plaatje klopt.
Het is vandaag essentieel om te investeren in jouw medewerkers. En daar speelt niet alleen het loon een grote rol. In welke mate investeer jij in jouw medewerkers? Hoe worden zij verwelkomt op de eerste dag? Op welke manier worden zij opgeleid?

Ben jij zaakvoerder op zoek naar een vernieuwde, haalbare en realistische HR aanpak? Vraag hier je vrijblijvende 360° HR screening aan.

Communicatie

Op welke manier communiceer jij met jouw medewerkers? Ben je open en transparant? Benoem je de zaken zoals ze zijn of vind je het lastig om als
leidinggevende negatief nieuws te brengen?

Communicatie blijft één van de grootste uitdagingen in een organisatie. Wanneer je met mensen werkt, kan je niet niet communiceren. Je denkt als leidinggevende dat je heel duidelijk hebt gecommuniceerd en dan nog merk je dat ze jou niet helemaal hebben begrepen.

Nochtans is communicatie heel makkelijk als je de juiste tools kan inzetten om jouw boodschap heel helder over te brengen. Op zoek naar een duidelijke begeleiding om de beste communicatie vaardigheden te ontwikkelen? 

Download onderaan deze pagina ons e-book.

Sales & Marketing

Sales en marketing zijn de motor van een organisatie. Als jouw marketing & sales goed draaien, dan zit er een bepaalde flow in jouw business.

En toch wordt er zoveel gezondigd op deze twee gebieden. Te agressieve marketing, te weining investeren, woorden die niet aanslaan of sales die niet wordt opgevolgd. Opportuniteiten die blijven liggen.

Wij willen jou de tools aanreiken om op een gezonde en menselijke manier
je marketing en sales op te zetten. Wil je meer ontdekken over onze sales & marketing aanpak, contacteer ons vrijblijvend.

Resultaat van onze Hey!Leader trajecten voor leiders: blijvende focus!

Na een begeleidingstraject garandeer ik jou als leider de volgende zaken:

  • Duidelijke communicatie binnen jouw organisatie
  • Realisatie van heldere doelen
  • Een gemotiveerd team dat samen naar meer en beter streeft
  • De juiste persoon op de juiste plaats
  • Talenten die maximaal renderen
  • Happy people in a happy workplace
  • Alle neuzen in dezelfde richting
  • Het uitdragen van je waarden, missie & visie, en dat in elk domein van jouw bedrijf
  • Plan van aanpak – Opleidingen Coaching voor leiders
  • Je kiest uit diverse pakketten die je invult volgens jouw noden en wensen.

INTERESSE?

Ga zelf aan de slag met ons e-book over communicatie voor leidinggevenden.

Of ben jij een ondernemer die streeft naar optimaal leiderschap, en nood heeft aan persoonlijke begeleiding?

Contacteer ons