Onze klanten

Een greep uit onze klanten; organisaties die resoluut kiezen voor persoonlijke ontwikkeling, open communicatie en coachend leiderschap.

“Heel positief dat de coaching voortvloeit uit eigen opgedane ervaring. Dit wordt ook meteen op de situatie binnen ION afgetoetst. Zo krijg je heel praktijkgerichte voorbeelden om direct mee aan de slag te gaan.”

Valerie Haerens – ION

Artevelde Hogeschool referentie HeyMotion

“Ik heb ondertussen heel wat enthousiaste collega’s over de vloer gekregen. Annick heeft wat losgemaakt, waarvoor dank! We staan aan de vooravond van een heuse organisatieverandering op instellings- en opleidingsniveau, en dit is mijn cadeau in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het zijn stuk voor stuk prachtige collega’s waarvan ik zeker ben, dat ze net als ik, blijvend geïnspireerd zullen zijn door de training en opleiding van Annick.”

Kathy Dewitte – Artevelde Hogeschool

“Bij deze wil ik Annick van harte bedanken. De opleiding was leerrijk – en vooral “inspirerend” – en gegeven in een aangename sfeer door enerzijds de keiharde, maar ook warme coach, de leuke  “medestudenten” en de afwisselende “leslokalen”.”

Jan Dierick – VOKA

En ook deze professionals en organisaties hebben voor HeyMotion gekozen.

“De persoonlijke aanpak door Annick heeft vooral bijgedragen tot zelfreflectie, waardoor ik een heel aantal stappen in de goeie richting heb kunnen zetten!”

Isabelle De Beir

“Annick geeft steeds diepgaande en goeie adviezen die direct in de praktijk kunnen omgezet worden. Mijn grootste persoonlijke ontdekking is dat ik meer kan/mag spreken in termen van ‘oplossingen’, en hoe ik de frustraties van anderen (en mezelf) beter kan plaatsen.”

Sarah Welker

INTERESSE?

Nog meer weten over Hey!Motion, onze klanten of teamleden?

Contacteer ons