Onze troeven

1. Je krijgt het origineel

Annick is als internationaal gecertifieerd NLP-trainer verbonden aan de NLP University van Santa Cruz. Ze heeft verschillende internationale NLP-opleidingen gevolgd bij de grondleggers ervan: Robert Dilts, Richard Bandler, John Grinder, Stephen Gilligan, Anthony Robbins … De Hey!Motion-trainingen verlopen dan ook volgens de hoogste kwaliteitsvoorschriften.

2. Je leert praktische vaardigheden van een ervaren expert

Annick heeft de NLP Train the Trainer en de master Train the Trainer doorlopen aan de NLP University. Al twaalf jaar lang breidt ze haar expertise uit bij alle grootmeesters. Verder is ze businesscoach met focus op leiderschap. Onze trainingen behoren tot de meest praktische en businessgerichte opleidingen in de Benelux. Dat is het gevolg van de vele voorbeelden uit de praktijk, talrijke demonstraties met medestudenten en de vele oefeningen.

3. Je wint tijd

Iedereen weet dat je anderen sneller iets aanleert als je de materie zelf goed onder de knie hebt. Wij bieden een volledig programma ‘leiderschapsvaardigheden’ aan in elf dagen. Daarbij volgen we steeds de kwaliteit en officiële richtlijnen. Onze opleiding is praktisch en doeltreffend. Onze studenten vertellen ons vaak dat zij onze technieken kunnen toepassen. Terwijl andere studenten er alleen maar kunnen over spreken.

4. Je geniet exclusieve aandacht

Al onze trainingen zijn slechts toegankelijk voor een beperkt aantal deelnemers. Af en toe moeten we daardoor zelfs met een wachtlijst werken. We werken altijd met kleine groepen. Zo garanderen we niet alleen topkwaliteit. We bieden onze deelnemers ook een maximale begeleiding aan volgens hun noden.

5. Je leert via effectieve coaching

We coachen onze deelnemers effectief met merkbare impact. Dat doen we o.a. tijdens de vele demonstraties tijdens de training. Zo zorgen we ervoor dat je eigen uitdagingen je niet in de weg staan wanneer je beslist om anderen te gaan coachen.

6. Je profiteert van een gevarieerd business publiek

De deelnemers aan onze opleidingen vormen een gevarieerd publiek: coaches, trainers, bedrijfsleiders, HR-managers, middenkader, salesmanagers … Ze volgen deze training voor hun eigen persoonlijke groei. Soms willen ze ook anderen hierin ondersteunen. Zo leer je met heel verschillende mensen te werken en op verschillende situaties te anticiperen.

INTERESSE?

Weet je graag meer over Hey!Motion, onze ervaring of over de teamleden?

Contacteer ons