Ontwaak jouw potentieel!

Onze Missie

First things first!

Wij hebben geen magische krachten die jou van vandaag op morgen gaan transformeren in de persoon die je altijd hebt willen zijn. Als jij wil veranderen, zal je zelf aan de slag moeten gaan. Je zal tijd in jezelf investeren. Want ik kan het niet voor jou doen. MAAR, wij geven jou wel alle tools en hulpmiddelen die jij nodig hebt om jouw groeipotentieel volledig te laten zijn!

Wie met ons samenwerkt, kiest voor een bewuster leven. Echt contentement! Genieten van wie je bent en wat je allemaal hebt bereikt. Trots zijn op jouw leven. 

Wij zijn er voor jou!

Annick Heyman

De drijvende kracht achter Hey!Motion

Philippe Van Hende

De sterke man achter de sterke vrouw

Ons aanbod

Perfect OK

Een online programma waarbij je zal leren om jouw perfectionisme te leren omarmen.

Een complete cursus waar je ontdekt waar jouw perfectionisme vandaan komt.

Een opleiding waarop je al de stress en de 'moetens' achter jou laat.

Een pakket vol tips & tools om van je perfectionisme jouw beste vriend te maken.

Help! ik wil ontspannen.

Een online programma waarin jij leert om écht te ontspannen..

In dit traject zal je oefeningen krijgen waarbij je stap voor stap leert ontspannen en mediteren. Geen ingewikkelde en lange meditaties maar wel korte grondingsoefeningen, leuke tips om te leren ontspannen, terug connectie te maken met jouw hart. Leren om uit jouw hoofd te komen.

Ik beloof je een programma dat écht werkt en waar je écht resultaat mee behaalt.

Mentorship Program

Je hebt alles en toch ben je niet 'content'. Je legt de lat zeer hoog voor jezelf en als je het doel bereikt hebt, dan kijk je al naar het volgende dat beter kan. Je bent slaaf geworden van jouw eigen knaldrang en weet niet meer hoe je dit kan stoppen. Je houdt zoveel borden in de lucht want je wil de perfecte onderneemster, collega, mama, partner, vriendin,... zijn. En je hebt het gevoel dat je overal faalt...

Ik bied jou de oplossing aan om bewuster te leren leven en écht leren voelen wat jij nodig hebt. Ik ga je leren om uit de raterace te stappen en toch succesvol te zijn. Ik ga je helpen om terug happy in het leven te staan en niet constant het gevoel te hebben dat steken laat vallen.

Goesting om mee met mij op stap te gaan en bewust te leren kiezen voor jezelf? Om uit jouw hoofd te stappen en jouw hart te laten spreken. 

Om een happy vrouw te zijn in alle facetten van jouw leven.

Finding your WHY

Jouw persoonlijke WHY

Wanneer je ontdekt wat jouw zielenmissie is, dan kan je bewuste keuzes leren maken. Je wordt gedreven vanuit jouw hart en je kan niet anders dan jouw leven leiden. Je ontdekt waarom je zo uitgedaagd wordt in het leven en welke lessen jij te leren hebt. Je leert om al die uitdagingen te aanvaarden en daardoor heb je minder drama in jouw leven. Je voelt wat bij je past en waar je los van mag komen.

Bewust voelen - bewust kiezen - jouw échte WHY omarmen.

Alle maskers af

Een unieke begeleiding waar zowel Ego & Zielenwerk aan bod komen.

In een veilige kleine groep van max.  5 deelnemers kiezen we samen voor verdieping.

Wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Kathy Dewitte - Artevelde Hogeschool

“Ik heb ondertussen heel wat enthousiaste collega’s over de vloer gekregen. Annick heeft wat losgemaakt, waarvoor dank! We staan aan de vooravond van een heuse organisatieverandering op instellings- en opleidingsniveau, en dit is mijn cadeau in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het zijn stuk voor stuk prachtige collega’s waarvan ik zeker ben, dat ze net als ik, blijvend geïnspireerd zullen zijn door de training en opleiding van Annick.”


Ms. Nameless
Add Your Stars
Jan Dierickx - De Buck Travel
“Bij deze wil ik Annick van harte bedanken. De opleiding was leerrijk – en vooral “inspirerend” – en gegeven in een aangename sfeer door enerzijds de keiharde, maar ook warme coach, de leuke  “medestudenten” en de afwisselende “leslokalen”.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
Valerie Haerens - ION
“Heel positief dat de coaching voortvloeit uit eigen opgedane ervaring. Dit wordt ook meteen op de situatie binnen ION afgetoetst. Zo krijg je heel praktijkgerichte voorbeelden om direct mee aan de slag te gaan.”
Ms. Nameless
Add Your Stars