Business Begeleiding

Breng jouw organisatie in beweging

17 jaar

kennis & ervaring

Aandacht

voor jouw noden & wensen

Blijvende

inzetbaarheid 

Maatwerk

Afgestemd op de noden & wensen van de organisatie 

Individuele begeleiding

Groei op professionele thema's

Nazorg

Blijvende opvolging ook na het traject

Business Analyse

Uitgebreid rapport met actiepunten

Coach aan huis

24/7 begeleiding aan huis

Blijvende inzetbaarheid

Concrete & praktische tools

Focus op jouw business

Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet in je dagelijks beleid en leiderschap voortdurend alert zijn. Je voelt de drang om te groeien, maar je wordt aan alle kanten tegengehouden.

Wat kan je doen als leider?

Je kan beginnen duwen en pushen en nog harder werken, de boel de boel laten en beginnen aanmodderen, of tevreden zijn met wat je nu hebt en op je honger blijven zitten.

Je kan ook kiezen voor de oplossing die Hey!Motion je aanreikt.

Business pijlers

‚ÄčCommunicatie

Op welke manier communiceer jij met jouw medewerkers? Ben je open en transparant? Benoem je de zaken zoals ze zijn of vind je het lastig om als
leidinggevende negatief nieuws te brengen?

Communicatie blijft één van de grootste uitdagingen in een organisatie. Wanneer je met mensen werkt, kan je niet niet communiceren. Je denkt als leidinggevende dat je heel duidelijk hebt gecommuniceerd en dan nog merk je dat ze jou niet helemaal hebben begrepen.

Nochtans is communicatie heel makkelijk als je de juiste tools kan inzetten om jouw boodschap heel helder over te brengen. Op zoek naar een duidelijke begeleiding om de beste communicatie vaardigheden te ontwikkelen? 

Download het e-book "Effectief communiceren in 10 stappen.

No opt-in form has been selected

Leiderschap

Hoe geef je als leidinggevende het voorbeeld? Op welke manier betrek jij al je medewerkers in het realiseren van je doelen? Kan je nog genieten van het ondernemen?

In leiderschap zijn verbinding en het menselijke aspect heel belangrijk.
Tijdens een crisis besef je als leidinggevende hoe belangrijk je medewerkers zijn. Je kan niet meer enkel en alleen bezig zijn met resultaten want je hebt jouw mensen nodig om deze te behalen. Het is essentieel om de betrokkenheid en verbinding binnen een team vast te houden. Geef je mensen de aandacht die ze verdienen.

Er bestaan 3 basis motivatoren en je kan hier als leidinggevende heel concreet  op inspelen. Geef je medewerkers de juiste aandacht & erkenning. Laat ze autonoom opdrachten uitvoeren. Geef opbouwende feedback en geef de ruimte om zelf oplossingen te vinden. Vertrouw op de creativiteit en vindingrijkheid van jouw medewerkers.

Hr-begeleiding

Jouw medewerkers zijn jouw grootste kracht. Als je een team kan opbouwen waar je blindelings op kan bouwen, dan ben je als zaakvoerder
geslaagd.
Je kan vandaag enkel de mensen aantrekken die zich verbonden voelen met een organisatie. De waarden moeten kloppen, de manier van werken en de groepssfeer spelen een grote rol. 


Er wordt gekozen voor een nieuwe job wanneer het totale plaatje klopt.
Het is vandaag essentieel om te investeren in jouw medewerkers. En daar speelt niet alleen het loon een grote rol. In welke mate investeer jij in jouw medewerkers? Hoe worden zij verwelkomt op de eerste dag? Op welke manier worden zij opgeleid?

Overtuigd? Start vandaag nog!

Wat mijn klanten zeggen...

Het was leerrijk & inspirerend Gegeven in een aangename sfeer door enerzijds de professionele / confronterende en anderzijds warme coach.

De Buck Agency - De Pinte

De begeleiding van Annick zijn professioneel en hands-on. Heel pragmatische aanpak & onmiddellijk inzetbaar

VOKA - Oost-Vlaanderen

De begeleiding heeft heel wat losgemaakt bij de collega's. Op de vooravond van een herstructurering hebben de leidinggevende een cadeau ontvangen voor hun verdere persoonlijke & professionele groei!

Artevelde Hogeschool