Over ons

Ons verhaal begint ruim 10 jaar geleden met Hey!Motion coaching & training. Dankzij methodieken zoals Enneagram coachen we organisaties en bedrijven in hun HR-beleid.

ONZE MISSIE

Dankzij business begeleidingen en trainingen voor bestuursleden, managers en medewerkers willen wij bedrijven helpen hun efficiëntie, creativiteit en communicatie te verbeteren.

TEAM HEY!MOTION

ANNICK
annick heyman heymotion

Ik ben de drijvende kracht achter Hey!Motion – Business Coaching & Training. Ik bied jou de nodige ondersteuning en begeleiding om tot een betere samenwerking en communicatie te komen.

Groei en vooruitgang is tenslotte datgene waar de meeste leidinggevenden en organisaties naar streven. Via het verschaffen van beproefde inzichten, vaardigheden en technieken help ik gemotiveerde professionals om hun communicatie en persoonlijk leiderschap te optimaliseren, om hun doelstellingen te realiseren.

Als Business Coach & Trainer zorg ik ervoor dat het rendement en de motivatie van jouw organisatie structureel verhoogd en geprofessionaliseerd wordt. Ik zorg dus voor een optimalisatie van de communicatie en leiderschap.

Met maatwerktrainingen en/of Business-begeleiding zorg ik voor een verbetering van gedrag, attitude en vaardigheden. Alle bestuursleden en medewerkers worden werkelijk doordrongen van de waarden en missie van de organisatie. Daardoor gaan alle neuzen in dezelfde richting staan en worden doelen makkelijker behaald door een transparante communicatie. Ik geef niet alleen advies maar ik werk echt mee aan de verbetering van de communicatie en resultaten van de onderneming.

“Het gaat er niet om hoe goed je bent, maar wel over hoe goed je wil worden.”
PHILIPPE

35 jaar heeft Philippe aan het hoofd gestaan van een familiebedrijf. Hij droeg de onderneming met hart en ziel. Het ondernemerschap stroomt door zijn aderen.

Sinds 2017 is hij de sterkere man achter de sterke vrouw. Samen hebben Philippe en Annick besloten om Hey!Motion in een nieuw jasje te steken en er samen volop voor te gaan. De Business ervaring die Philippe heeft, wordt dagelijks toegepast in het beleid van Hey!Motion.

Ook de klanten genieten volop van deze expertise.

“Efficiëntie is mijn sleutelwoord. Succes is mijn drijfveer. Het verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen is mijn passie.”
FIEN

10 jaar geleden is Fien haar carrière gestart als B2B cold calling agent. Een boeiende leerschool die Fien een stuk assertiever heeft gemaakt, en vooral ook de tools heeft meegegeven om succesvol leads te genereren.

Haar activiteiten binnen cold calling werden meteen ook de springplank om zich nadien binnen de IT- en services sector te ontplooien tot een specialist in sales- en marketing.

Sinds november 2018 versterkt Fien het ijzersterke duo Annick & Philippe. 

Fien zet haar kennis en voorliefde voor business development, marketing en social media in om zoveel mogelijk leidinggevenden en ondernemers in contact te brengen met elkaar en de resultaten te behalen die zij voor ogen hebben.

ONZE 6 TROEVEN

  1. Je krijgt het origineel.
  2. Je leert praktische vaardigheden van een ervaren expert.
  3. Je wint tijd.
  4. Je geniet exclusieve aandacht.
  5. Je leert via effectieve coaching.
  6. Je profiteert van een gevarieerd business publiek.

Ontdek meer over onze troeven.

INTERESSE?

Weet je graag meer over Hey!Motion of over de teamleden?

Contacteer ons