Wij brengen jouw business in beweging!Onze Missie

Met Hey!Motion help ik gedreven professionals hun organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Ik streef ernaar om een duurzame verandering op organisatieniveau door te voeren. Door beweging te brengen in zowel de communicatie als leiderschap, merk je een verhoging van de efficiëntie en samenwerking.

Miscommunicatie en frustraties op de werkvloer worden weggewerkt, met een betere samenwerking tot gevolg.

Ondernemers  en coaches die kiezen om met mij samen te werken, kiezen voor een begeleiding op lange termijn die een blijvende verandering en inzetbaarheid teweeg zal brengen.

Powerteam

Annick Heyman

De drijvende kracht achter Hey!Motion

Business Coach & Trainer

Philippe Van Hende

De sterke man achter de sterke vrouw

35 jaar Business ervaring

Onze diensten

Business Coaching & Begeleiding

De Business begeleiding van Hey!Motion is een traject op maat - volgens de noden van jouw organisatie met als doel om de efficiënte & samenwerking te verhogen!

Vind jouw professionele WHY

Wanneer je ontdekt 'Waarom' je de dingend doet die je doet dan wordt jouw persoonlijk & professioneel leven veel eenvoudiger. Je maakt gewoon de beste keuzes die bij jou passen. In het moment en heel bewust. 

Tijdens deze opleiding ontdek je jouw 'WHY'.

Opleiding 

'Coachende vaardigheden'

Je bent op zoek naar een professionele en kwaliteitsvolle coachingopleiding maar je vindt door het bos de bomen niet meer.

Door het grote aanbod aan Coach Opleidingen is het lastig om een keuze te maken. 

Bij Hey!Motion organiseren we één keer per jaar een Coach Opleiding. 

Wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Kathy Dewitte - Artevelde Hogeschool

“Ik heb ondertussen heel wat enthousiaste collega’s over de vloer gekregen. Annick heeft wat losgemaakt, waarvoor dank! We staan aan de vooravond van een heuse organisatieverandering op instellings- en opleidingsniveau, en dit is mijn cadeau in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het zijn stuk voor stuk prachtige collega’s waarvan ik zeker ben, dat ze net als ik, blijvend geïnspireerd zullen zijn door de training en opleiding van Annick.”


Ms. Nameless
Add Your Stars
Jan Dierickx - De Buck Travel
“Bij deze wil ik Annick van harte bedanken. De opleiding was leerrijk – en vooral “inspirerend” – en gegeven in een aangename sfeer door enerzijds de keiharde, maar ook warme coach, de leuke  “medestudenten” en de afwisselende “leslokalen”.”
Ms. Nameless
Add Your Stars
Valerie Haerens - ION
“Heel positief dat de coaching voortvloeit uit eigen opgedane ervaring. Dit wordt ook meteen op de situatie binnen ION afgetoetst. Zo krijg je heel praktijkgerichte voorbeelden om direct mee aan de slag te gaan.”
Ms. Nameless
Add Your Stars