Hey! Annick

Coach - Trainer - Mentor - Gids

Wie is Annick?

Met vallen en opstaan, bereik je waar zo hard naar verlangt. 

22 jaar geleden was ik heel erg zoekend. Ik was afgestudeerd als logopediste en ik had mijn eigen praktijk. Ik merkte dat mijn werk niet de voldoening gaf waar ik naar op zoek was. Mijn relatie liep net goed en ik voelde me helemaal niet goed in mijn vel. Uiterlijke schijn was mijn toverwoord. Want ik kon aan de buitenwereld toch niet laten zien dat het niet goed met me ging...

25 jaar was is, toen ik alles heb opgegeven. Mijn huwelijk, mijn praktijk, mijn huis, ...

Met een sportzak vol met kleren ben ik verhuisd naar een klein appartementje. Ik zocht een nieuwe job - als commercieel bediende en hoopte op die manier mijn leven terug op de rails te krijgen. Na een lange periode van onrust, vond ik eindelijk wat stabiliteit. Tot ik verliefd werd op de baas...

Een lang verhaal maar eigenlijk heeft dit geleid tot waar ik nu sta. We zijn nog steeds heel gelukkig samen en Philippe heeft me gestimuleerd & geholpen in mijn zoektocht.

Nadat ik een aantal verschillende ongelukkige jobs en keuzes op korte tijd had gemaakt, wist ik dat het niet langer op die manier kon. Ik kwam bij een coach terecht en dat is het begin van mijn verhaal...

Bijzondere weetjes

Annick is logopediste van basisopleiding. Na 4 jaar heeft ze dit losgelaten.
Zij heeft verschillende jobs in verschillende sectoren gehad waardoor ze een uitgebreide business expertise  heeft opgebouwd.
In 2011 is ze gestart met haar Master Bedrijfspsychologie in afstandsonderwijs.

Gepassioneerd door mensen.            

Favoriete uitspraak: The body knows!

Wat ik kan, kan jij ook!

Toen ik eindelijk durfde toegeven dat het helemaal niet zo goed met ging, ben ik beginnen beseffen dat ik bepaalde dingen uit het verleden een plaats moest geven. Ik had mezelf lang genoeg gesaboteerd. Ik heb veel geleerd, ben door heel moeilijke periodes gegaan, heb afscheid genomen van mensen, ben een paar keer lelijk met mijn neus tegen de muur gelopen! Maar het is me allemaal waard geweest! Gelukkig stond ik er niet alleen voor want ik liet me begeleiden door een goede coach.

En dat wil ik jou ook geven:

Ben je op zoek naar jezelf en wil je een coach die oprecht naar jou luistert!

Heb je er genoeg van om steeds met dezelfde problemen geconfronteerd te worden?

Loop je rond als een gefrustreerde kip zonder kop?

Kom je nergens meer tot rust en ben je volledig uit balans?

Wil je eindelijk ontdekken wat er écht bij jou past?

Heb je schrik om die volgende stap te zetten omdat je denkt dat je het niet alleen kan?

Of weet je net heel goed wat je wil maar durf je nog net helemaal uit schrik voor de gevolgen...

Je hoeft maar op één knop te klikken en ik bied jou de oplossing!