<:author-content-title>

<:author-related-content-title>

Hey Annick!

Business Coach & Trainer

Wie is Annick?

Ik ben de drijvende kracht achter Hey!Motion – Business Coaching & Training. Ik bied jou de nodige ondersteuning en begeleiding om tot een betere samenwerking en communicatie te komen.

Groei en vooruitgang is tenslotte datgene waar de meeste leidinggevenden en organisaties naar streven. Via het verschaffen van beproefde inzichten, vaardigheden en technieken help ik gemotiveerde professionals om hun communicatie en persoonlijk leiderschap te optimaliseren, om hun doelstellingen te realiseren.

Als Business Coach & Trainer zorg ik ervoor dat het rendement en de motivatie van jouw organisatie structureel verhoogd en geprofessionaliseerd wordt. Ik zorg dus voor een optimalisatie van de communicatie en leiderschap.

Met maatwerktrainingen en/of Business-begeleiding zorg ik voor een verbetering van gedrag, attitude en vaardigheden. Alle bestuursleden en medewerkers worden werkelijk doordrongen van de waarden en missie van de organisatie. Daardoor gaan alle neuzen in dezelfde richting staan en worden doelen makkelijker behaald door een transparante communicatie. Ik geef niet alleen advies maar ik werk echt mee aan de verbetering van de communicatie en resultaten van de onderneming.

“HET GAAT ER NIET OM HOE GOED JE BENT, MAAR WEL OVER HOE GOED JE WIL WORDEN.”

Bijzondere weetjes

Annick is logopediste van basisopleiding. Na 4 jaar heeft ze dit losgelaten.
Zij heeft verschillende jobs in verschillende sectoren gehad waardoor ze een uitgebreide business expertise  heeft opgebouwd.
In 2011 is ze gestart met haar Master Bedrijfspsychologie in afstandsonderwijs.

Gepassioneerd door de Business wereld.            

Laat het menselijk kapitaal in jouw organisatie maximaal renderen!