Aarde spiritualiteit

Aarde spiritualiteit??? 

Wat bedoel je daar nu weer mee, Annick? 

Geen paarse gordijnen. Geen oranje gewaden. Geen vreemde rituelen. 

Wel contact maken met jezelf - jouw lichaam - de natuur - jouw essentie. De kracht van het hier & nu.

Spiritualiteit stond heel lang in mijn allergie. Geen pluimen in mijn haar en al helemaal geen bomen gaan knuffelen. Ik had zelfs een oordeel op de mensen die dat deden. 

Spiritualiteit is overal. Gewoon je ogen open doen en het is er. 

Het gaat over opmerken wat er wel allemaal is. Binnenin jou en in de buitenwereld. Een bril ophebben van overvloed en daar bedoel ik niet alleen financiële overvloed. Als je leert kijken naar wat er wel allemaal is, dan word je geraakt door een onwaarschijnlijk dankbaar gevoel. En die dankbaarheid straal je uit. Naar jezelf en naar andere mensen. Je bent gewoon veel gelukkiger. 

Stoppen met de race tegen de klok.

Door open te staan voor de aardse spiritualiteit, creëer je een openheid in jouw hoofd & hart. Je leeft veel bewuster ipv meegesleurd te worden in dagelijkse race tegen de klok. Als je het Hier & Nu leert aanvaarden en dan verdwijnen de 'moetens' en ga je veel bewuster leven. Je ontdekt wat er écht belangrijk is. Waar je écht deugd van hebt. 

Wil dat zeggen dat je plotseling alles over boord moet gooien? Neen natuurlijk niet. We leven het aardse leven ook en we hebben nu eenmaal geld nodig om te leven. Dis je kan perfect lekker veel werken en jouw doelen nastreven én aardse spiritualiteit in jouw leven toevoegen.

Hoe je dat doet, dat leer ik je graag in mijn opleidingen.